kapcsolat: +36-70/621-2297
Horgászkártya igénylés a horgászirodában (2018-11-28)

2018. december 1.-én (szombaton) 9-11 óra között a horgászirodában (Szigetvár, Radován tér 11.) intézheti horgászkártyáját.

KEDVES HORGÁSZOK!

 

2019. január 1.-től a felnőtt és ifjúsági horgászok számára országosan kötelező lesz a horgászkártya.

2019. január 1-jétől a horgász regisztráció elvégzését követően a papíralapú horgász igazolványt felváltja a Magyar Horgászkártya. Jövőre már ez a kártya szükséges ahhoz, hogy Magyarország vizein horgászni lehessen.

A regisztráció díja 2 200,- Ft, a regisztrációhoz az adókártyára is szűkség van!

A felmerülő kérdésekre a következő linken kaphatnak bővebb tájékoztatást:

https://tinyurl.com/ybfsdt65

  1. A horgászkártyát mindenki saját maga is tudja igényelni. A Magyar Horgászkártya 2018. szeptember 1-jétől igényelhető az erre a célra kialakított többnyelvű online regisztrációs felületen, a www.mohosz.hu oldalon. A horgászkártya online igénylése a magyarországi Digitális Jólét Program Pontokon is elvégezhető.
  2. A horgászkártya személyesen is igényelhető valamennyi, az állami horgászjegy értékesítésében eddig is részt vevő és a regisztráció támogatását vállaló horgászszervezetnél, valamint azok regisztrációs pontjain. Egyesületünk, mint regisztrációs pont szerepel a programban, vagyis a Domolos-Zsibót H.E. segítségével is igényelhető a kártya (Csak tagoknak!). Annak érdekében, hogy az év elején minél kényelmesebb, gyorsabb legyen az ügyintézés, szeretnénk előre dolgozni. Így, aki szeretné, annak lehetősége van 2018. év őszén igényelni a kártyát. Ebben az esetben:
  • 2018. december 1.-én (szombaton) 9-11 óra között a horgászirodában (Szigetvár, Radován tér 11.) jelentkezzenek a személyi igazolvánnyal, lakcím kártyával és adóigazolvánnyal !!

Üdvözlettel:

                                                                                                                             Lukács Petra

                                                                                                                              H.E. titkár