kapcsolat: +36-70/621-2297
2021. évi horgászengedély kiadása (2021-01-04)

A DOMOLOS-ZSIBÓT Horgászegyesület 2021. évi közgyűlése - a jelenleg érvényben lévő - járványügyi szabályok miatt, nem tartható meg a megszokott időben.

Tisztelt Tagtársunk!

A DOMOLOS-ZSIBÓT Horgászegyesület 2021. évi közgyűlése - a jelenleg érvényben lévő - járványügyi szabályok miatt, nem tartható meg a megszokott időben.

Amint a feltételek lehetővé teszik, az Vezetőség kitűzi majd az időpontot és értesíti a Tagságot.

Emlékeztetni szeretnénk minden Tagunkat, hogy 2021. évben lejár a jelenlegi Vezetőség megbízatása. Kérünk mindenkit, hogy a Jelölő Bizottság Tagjait keressék meg javaslataikkal. (Kriván László, Hallgató Ernő, Pfeifer Gyula.) Több vezetőségi Tag jelezte, hogy nem tudja folytatni a munkát, ezért is fontos lenne megfelelő jelöltek állítása.

A 2021. évi horgászengedélyek kiadása során szeretnénk elérni a minél kevesebb személyes kontakttal járó ügyintézést. Ezért segítséget szeretnénk kérni az alábbi eljárás rend betartásában:

(Igény szerint folyamatosan javítunk az eljáráson.)

  1. A 2020. évi fogási naplót teljesen kitöltve, összegezve az adatokat, kérjük leadni a Horgász Iroda (lehetőleg belső) postaládájába vagy valamely Vezetőségi Tagnak. Fontos, hogy legyen összegezve minden, mert ennek ténye a rendszerbe rögzítésre kerül. Kérjenek segítséget, más horgásztárstól.
  2. A fogási napló mellé rakjanak egy kis cédulát, amelyre kérjük, írják rá a nevüket és valamilyen elérhetőséget (e-mail, mobilszám).
  3. A társadalmi munkavégzés igazolását kérjük, egyeztessék a társadalmi munkafelelőssel (Farkas Ferenc) vagy Kocsis Károllyal.  
  4. Az OTP-nél vezetett bankszámlaszámunkra fizessék be a 2021. évi díjakat. A fizetési mátrix táblázatot a tájékoztató végén találják egy hivatkozás formájában, amelyre kattintva megnézhetőek a fizetendő díjak. (A területi engedély és a tagdíj nem változik 2021. évben.)  Fontos: Drávai engedélyt nem árulunk az idei évben!
  5. Az egyesület titkára ezek után elkészíti a papír alapú dokumentumokat és rögzíti az országos elektronikus rendszerbe. A megadott címre értesítést küldünk az engedélyek átvehetőségéről. Hivatalos e-mail címünk, amelyről az értesítést küldeni fogjuk: domolosi.to@gmail.com

Az első engedélyek várható legkorábbi kiadása: 2021. január 16, szombattól. 13-15 óra között.

AZ IRODÁBAN MAXIMUM 2 FŐ TARTÓZKODHAT, AZ ARCMASZK HASZNÁLATA KÖTELEZŐ!

Kérjük, hogy a tájékoztatóban foglaltakat megismerni és szükség esetén más horgásztársakkal is megismertetni szíveskedjenek!

Kérjük és megköszönjük szíves együttműködésüket! Továbbra is vigyázzunk egymásra!

Horgász sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk, továbbá jó egészséget Önöknek és családjuknak!

Szigetvár, 2020. december 31.

Tisztelettel:

Vezetőség

2021. évi engedély árak táblázat elérhetősége:

/upload_files/files/Engedely_arak_2021_evre.pdf

Kérjük Tisztelt Tagtársakat, hogy az alábbi bankszámlára fizessék be vagy utalják a 2021. évi horgászengedélyek árait:

OTP Bank: 11731094-20009207

A sokat hivatkozott Országos Horgászrend 2021. évre:
/upload_files/files/Orszagos_Horgaszrend_2021_2_HORINFO.pdf