kapcsolat: +36-70/621-2297
Felhasználsi feltételek

Tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, stb.) feldolgozása, adatbázisban történő tárolása vagy közzététele más weboldalakon vagy médiában a tulajdonos előzetes, írásbeli engedélye nélkül.

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalát és a rajta található információkat, adatokat, letölthető dokumentumokat bármikor megváltoztassa, vagy elérését korlátozhassa.

A lap böngészése során az ott található információk, dokumentumok, média anyagok közvetett vagy közvetlen felhasználásból, nem megfelelő működésből, hiányosságból, elírásból, elérhetetlenségből fakadó kellemetlenégért, kárért vagy veszteségért a tulajdonos nem vállal felelősséget.

A tulajdonos nem vállal semmilyen feleltséget olyan harmadik személy által közétett információért, tartalomért, dokumentumért, média anyagért, amely rá hivatkozik. Kivéve, ha erről előzőleg írásos dokumentációban engedélyt határozott meg.

A felhasználó a lap használatával elfogadja az itt leírtakat, a tulajdonosnak joga van a fentebb leírtak megváltoztatásához, melyet a felhasználó a jogi nyilatkozat időközönkénti megtekintésével elfogad.